domingo, 8 de junio de 2008

Pollets!




Ací tenim als "artistes" de la pel.lícula: 6 pollets dels quals hi ha un fill d'una gallina ponedora i un gall barretjat (és el pollet roget) i els altres 5 són fills de gallines empordaneses i els dos galls que tinc ... un empordanés i altre barretjat ... almenys hi ha dos que tenen un coloret un poc ataronjat que diu que seran fills del gall barretjat.
A la primera foto veiem que el que està més prop del bevedor és un poc tarongeta ... osiga no és un empordanés pur (crec) i baix d'ell veiem el pollet roget fill de la ponedora.
Ja van menjant i bevent, els he comprat pinso per a pollets, també els he donat el rovell d'ou bollit i una fulleta de llicsó que tenia en el terrat. Ara a la pereta li he ficat un programador i cada dues hores s'apaga 15 minuts.

Els resultats de pollets van ser els següents:

11 ous no fecundats.
1 pollet es va morir intentant eixir de l'ou (a la propera vegada jo ja ho sé ... els ajudaré trencant part de la closca)
6 pollets vius.
1 pollet mort a mig fer dins de l'ou.

Osiga dels ous fecundats 6 de 8, que quasi podrien haver sigut 7/8 no està tan mal ... el que si està mal és la fecundació dels ous. Els dos galls es molesten quan intenten pujar a les gallines ... i clar de moment no vull matar-ne cap ... ni separar-los tampoc ... si vull traure pollets intentaré separar un dells durant un temps fins que l'altre fecunde els ous que vull ... però de moment amb els 6 pollets estic molt satisfet.

2 comentarios:

xAcAbU dijo...

Hola Joan,

jo també vaig comprar-me la incubadora ucraniana i he gaudit de molts bons resultats.

Enhorabona per aquests naixements i ànims pels pròxims!!!!

Moisés P. dijo...

Hola Joan...soc pelki de infojardin...
ja veig tot el que tens montat¡¡¡ es al.lucinat...
Et seguiré llegint...
enhorabona y salutacions..
Moisés